Forma na hamburgery Vám pomôže vytvoriť pravidelné placky z mletého mäsa bez otrepených okrajov, ktoré môžete buď usmažiť alebo ugrilovať. Do formy vložíte namleté mäso a pomocou viečka utla
Forma na hamburgery Vám pomôže vytvoriť pravidelné placky z mletého mäsa bez otrepených okrajov, ktoré môžete buď usmažiť alebo ugrilovať. Do formy vložíte namleté mäso a pomocou viečka utlačíte.
NÁŠ TIP: Pokiaľ kúpime kvalitné chudé mäso, nepotrebujeme ako spojivo vajcia ani strúhanku. Odporúčame najlepšie mäso hovädzie. Čerstvé mäso napríklad z pliecka, ktoré si ochutíme francúzskou horčicou, soľou, zeleným korením, worcesterom – a máme skvelý materiál na hamburger. Mäso si zaslúži dobre ručne premiešať, pri spracovaní a tvarovaní mäsa Vám pomôže studená voda, mäso sa potom nelepí. Vytvoreným fašírkam prospeje chvíľka odpočinku v chladničke pred prípravou. Na začiatku grilovania necháme hamburgery v kľude zatiahnuť, než idú sami ľahko z roštu, pokiaľ túto zásadu dodržíme, čisto ich obrátime. Mäso si musí ale oddýchnuť aj po tepelnej úprave pred podávaním.
Vlastnosti:
- Nie je vhodná do umývačky - Materiál: hliníková zliatina s povrchovou úpravou, plast - Rozmery: forma vytvorí hamburgery o vnútornom pr. 11 cm, vonkajší pr. 11,7 cm, v. 7,5 cm