Vyberte si kategóriu

Doštička G21 40x30x6cm

Každý správny kuchár vie, že správne naporcovať mäso je na prípravu pokrmu základ. K porciovanie mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvali

60,58 € s DPH (49,25 € bez DPH)

Tovar v tejto chvíli nie je na sklade, pre dostupnosť sa informujte na info@dtshop.sk alebo 0907 244 337

86734

Poradíme vám s výberom

Garancia vrátenia peňazí

Doprava zdarma nad 150€


  • Každý správny kuchár vie, že správne naporcovať mäso je na prípravu pokrmu základ. K porciovanie mäsa potrebujete dve pomôcky, na ktorých kvalite skutočne záleží. Ostrý nôž alebo sekáčik a kvalitné drevený porciovanie klát.

    Špalek na mäso G12 - najlepšia voľba pre porciovanie
    Porciovanie mäsa alebo krájanie zeleniny i tvrdých surovín na drevenej masívnej doske je šetrné k nožom aj sekáčkům na mäso, drevo netupí ich ostrie. Porciovanie klát využijete aj pri naklepávanie mäsa paličkou. O kvalitnom prevedení polena na porciovanie mäsa s veľkosťou 40 x 30 cm svedčí aj jeho hrúbka 6 cm.

    Bukový klát na porciovanie je stávka na istotu
    Drevené kláty na mäso sa vyrábajú z rôznych druhov dreva, my sme pri výrobe porcovacieho polena G21 použili drevo bukové pre jeho skvelé vlastnosti.

    Na rozdiel od dreva dubového v sebe bukové drevo nemá horkosť, ktorá by sa mohla preniesť na potraviny, ani sa nedá tak ľahko znečistiť a zafarbiť, ako je tomu napríklad u dreva jaseňového alebo lipového. Bukový porciovanie klát je chuťovo neutrálny, tvrdý a odolný aj správne hutný.

    ak starať o drevené kláty na mäso
    Aby vám porciovanie klát vydržal čo najdlhšie, neumývajte ho v umývačke ani nečistite saponátmi. Pri správnej starostlivosti budete mať klát na porciovanie mäsa v perfektnom stave aj bez použitia chémie. Stačí, keď ho po každom použití opláchnete a necháte uschnúť, krájací dosku môžete tiež vyčistiť citrónovou šťavou alebo octom. Dobré je drevený klát čas od času naolejovať rastlinným alebo minerálnym olejom, aby drevo nepřesychalo.

    TIP: Pred krájaním / sekaním krvavého mäsa môžete drevený klát namočiť. Krv a šťava z mäsa nebudú do dreva tak ľahko vsakovať.

    Vlastnosti:

    - Kvalitný drevený porciovanie klát s hrúbkou 6 cm
    - Chuťovo neutrálny bukové drevo
    - Prírodný materiál šetrný k ostrím nožov a sekáčov
    - Vyrobené v Českej republike
    - Špecifikácie
    - Materiál: bukové drevo
    - Rozmery (Š x V x H): 400 x 300 x 60 mm
    - Hmotnosť: 5,3 kg